Söndag kväll och allt är toppen

Posted by peter on Sunday, April 5, 2009

Hej allihopa

Veckorna bara rusar på och det verkar som att våren är här för att stanna, härligt 🙂

Igår, lördag, var vi och firade Jan-Åke som fyllde 70 år den 31:e mars, samma dag som Josephine fyller år. Vi var hemma hos Jan-Åke och Kerstin och Anders, Karen och barnen var också där. Alltid lika roligt att träffa släkten Ahl. Tyvärr blir det allt för sällan man träffas, vi måste bli bättre på detta. Lovade att i år skall vi komma till Strömstad och hälsa på, det har vi sagt i flera år men nu måste det bli av.

Idag var vi vid Hornborgarsjön och titta på tranorna. En trevlig utflykt men det var molnigt och blåsigt så det blev lite kallt, vi hade bättre väder förra året. Fikade gjorde vi också, goa mackor och kaffe så det var riktigt mysigt. Väl tillbaka i Alingsås så sprack det upp och på eftermiddagen var det klarblå himmel.

När vi kom hem så var vi väldigt trötta så vi somnade på sängen direkt. Efter att ha slumrat en stund så var det dags för middag och det var Tacos som stod på menyn. Alla hjäptes åt så det gick fort att laga. Efter att ha låtit maten smälta så gick jag ut och sprang, två varv i blåa spåret (2×4,6km). Det kändes riktigt bra, hade min nya pulsklocka på mig så jag har tänkt att ladda upp datat till datorn vid ett senare tillfälle. Josephine gick hemma och värkte men till slut kunde inte hon hålla sig så hon stack också ut och sprang. Av någon konstig anledning så blir det alltid mörkt innan hon kommer iväg ut i spåret. Kan inte påstå att jag gillar det direkt men……

Till nästa gång. Ha det så bra och krama varandra i trafiken.

/Peter


comments powered by Disqus