Sista dagen innan hemresa

Posted by peter on Saturday, February 14, 2009

Ja då var ytterligare en dag avverkad i Branäs. Jättefint väder idag också, lite molnigt på eftermiddagen. Alla var rejält möra i benen efter gårdagens skidåkning. Nåja, det fick gå ändå. Vi drog ner till liftarna vid nio snåret och hann åka en gång innan Erica och Josephine skulle på skidkurs, dag 2. Medans de höll på i skidskolan passade jag på att åka på nordsidan som har lite längre backar. Riktigt goa backar var det men jag blev så himla trött i benen … (konstigt, jag som e så vältränad) och så var det ruskigt kallt på den sidan då det var skugga där. Två åk fick det bli och sedan åkte jag tillbaka till solen.

Skidorna är inlämnade nu och pizza har vi fått i oss. Själv skall jag in och basta och sedan är det melodifestivalen som gäller (jippi??!!).

Tjipp.

Så här härligt hade vi det på morgonen.


comments powered by Disqus