Ner Ner Ner, Ner för backen ner….

Posted by peter on Friday, February 13, 2009

Idag har vi åkt skidor hela dagen, kanonkul.

Dagen började med att vi tog bilen vid halv nio  och åkte ner till andra sidan av berget, eftersom Erica och Josephine skulle på skidskolan vid halv tio där. Det visade sig dock att de skulle varit på “våran” sida av berget så det blev för dem att snabbt försöka ta sig över berget och ner för andra sidan. De tog gondolen till toppen och fick sedan åka snöskoter ner för andra sidan. De missade en halvtimma av skolan men det löste sig ändå. Själv tog jag bilen alldeles själv och körde tillbaka, kändes som svenska rallyt. 😉

Vädret har varit kanon, klarblå himmel, massor av snö och ingen blåst alls. Precis så här skall det vara i fjällen. Nu sitter vi framför tv’n med träningsvärk och tittar på Let’s Dance :-).


comments powered by Disqus