Onsdag, god morgon

Posted by peter on Tuesday, November 11, 2008

Tänkte skriva några rader innan jag kommer fram till jobbet (sitter på tåget nu). Jaha, ny vecka och redan tisdag, va e det onsdag???? Vad har hänt senaste veckan då?

Jag skrev ju förra lördagen om att det var så fint väder och det var det verkligen. På kvällen åkte vi hem till Stefan för han bjöd på god mat eftersom han hade fyllt år. Det var vår familj , familjen Jigfeldt, Arne och Christer med flickvän som var där. Veckan därefter rullade allt på som vanligt med en del övertid på jobbet och i helgen var det dags att produktionssätta ett system. På lördagen hann vi faktiskt sticka iväg till Vårgårda och hämta nya soffan vi skal ha nere i gillestugan, efter det var det iväg till jobbet. Erica var nere i Göteborg och passade barnen i Brunnsbo eftersom Mikael och Terez skulla iväg på partaj. Senare på kvällen hade jag och Josse mys hemma med massor av godis och dricka.

Söndagen jobbade jag också men lovade att vara hemma vid fem eftersom Josephine skulle göra middag. Eftersom vi höll på att produktionssätta ett system så vet man ju aldrig vad som händer men jag hoppades på att allt skulle flyta på så jag kunde vara hemma vid den utlovade tiden och det gjorde det. Hemma hade Josephine lagat Tacos och på min plats låg det en Knasen och två FN. hehe, de vet precis vad far gillar.

Idag skall Erica åka till Kalmar med sina kollegor så det blir bara jag och Josse hemma. Får väl se vad vi hittar på för något. Jag har tusen saker på min todo-lista men jag brukar alltid vara så trött när jag kommer hem så vi får se vad som händer.

Ha det, tjipp.

UPDATE: Det visade sig när jag kom till jobbet att det bara var tisdag. Vet inte varför jag fick för mig att det var onsdag men och andra sidan har jag en dag tillgodo. 😉 Alzheimer Light?


comments powered by Disqus