Godmorgon

Posted by peter on Saturday, November 1, 2008

Godmorgon alla.

Vaknade tidigt idag ca 6:30. Låg och drog mig en stund gick upp strax efter sju. Gick ut för att hämta tidningen, åååh vilket underbart väder. Klarblå himmel, frost  på gräsmattan och det var alldeles tyst ute. Kallt som tusen var det också, hade minus fyra grader på termometern, brrrrrr. Gick ut till brevlådan och skulle sätta i nyckeln. Det gick inte, låset hade frusit. Stod en stund och försökte värma det med händerna men det gick inget vidare. Gick in och hämtade en tändare för att värma upp låset. Efter lite värmande med tändaren fick jag upp låset. Öppnade lådan och upptäckte att det var alldeles tomt. Va’, ingen tidning? Hmmmm, det var ju inte så konstigt, det är ju röd dag idag. Det var bara att gå in och sätta på kaffet för att sedan väcka sin älskade. Frukosten är nu avverkad och det är dags att gå ut med Bosco i det underbara vädret.

Livet é allt bra gott.

Tills nästa gång. Ta hand om varandra.


comments powered by Disqus