Tisdag idag

Posted by peter on Tuesday, October 7, 2008

Idag är det tisdag och det har gått mer än ett dygn sedan Alexandra åkte. Fick ett sms från henne i natt att hon kommit fram till New York och allt var bra. Förmodar att det är fullt upp där så vi får väl se när hon hör av sig nästa gång. Hon skulle träffa Alexandra Steen där innan hon drog vidare till SF.

Idag fick vi leverans på beställning jag gjorde i söndags kväll. En styck 32″ tv till Josse, en laptop till Erica och en NAS med 2st 750 GB diskar till mig. Ja ja, vi får väl tröstshoppa nu när inte Alex är hemma. Tv’n och datorn funkar kanon, sitter just nu och uppdaterar NAS:en till senaste firmware.

Dags att gå och lägga sig nu, klockan är mycket. Är på kurs på jobbet och det är tredje och sista dagen så det gäller att vara pigg. Det är en Groovy and Grails kurs som jag går, hur coolt som helst. 🙂

Natti natti.

Saknar dig Alex! 


comments powered by Disqus