TGIF

Posted by peter on Friday, October 10, 2008

Äntligen fredag!

Har haft problem med telefonen hemma. Det går inte att ringa varken in eller ut, dock fungerar bredbandet (sporadiskt). Kolla på nätet hos Telia och det visade sig att det var ett känt fel redan och de skall vara åtgärdat senast den 14/10. Men hallå, det är fyra dagar tills dess…….. Gick dock att styra om hemtelefonnumret till mobilen så folk kan ändå komma fram. Och det finns ju massa grannar som också har trådlöst så internet access går ju också att fixa. 😉

Ikväll blir det mys framför tv’n, grillad kyckling mm. Tänkte iofs installera min nya router så vi får väl se hur mycket tv det blir. Skall försöka hinna iväg på lunchen och köpa mig en usb dongel till min popcornhour så jag kan strömma film trådlöst istället. En vän till mig strömmer film över trådlöst och han säger att det funkar skitbra. Gjorde på samma sätt till min Xbox men det var inget vidare, kom aldrig upp i någon bra hastighet. Återkommer med mer info i ämnet

see ya


comments powered by Disqus