Idag har vi hjälp Terez och Mikael att flytta.

Posted by peter on Saturday, October 25, 2008

Vaknade klockan sju imorse, kunde inte sova.Vet inte vad det är med mig men på senaste tiden har jag varit lite håglös men jag kan ändå inte sova länge på morgonen. Måste vara höstvädret som gör att man känner sig trött och hängig (kan vara att man inte tränar men det tror jag väl inte 😉 ). Att man inte kan sova på morgonen beror väl på att man börjar närma sig pensionen…..

Hur som helst, vaknade alltså klockan sju och gick upp och åt frukost med min  älskling. Mikael kom förbi strax innan nio och vi åkte och hämtade varsin kärra borta på Statoil vid Lidl och på vägen dit släppte jag av Erica hos Tezz. Åkte tillbaka till Mikael och Terez och började lasta in. Tompa var med, en svartfisk-kompis till Mikael och broder Anders var också med. Henke dök upp vid tio snåret och han hade med en skåpbil som vi kunde fylla med möblemang. Efter ett par timmar hade vi fyllt bilarna och körde ner mot Brunnsbo Torget i Göteborg. Där väntade Andy och “finnen” som hjälpte till att bära upp. De flyttade in på sjunde våningen och som tur var fungerade hissen. Nåja, tur var det kanske inte men det hade inte varit roligt att bära upp alla sakerna sju våningar. Allt flöt på och vi var klara vid halv fyra tiden.

Väl hemma igen så passade vi på att köpa lite kinamat . Alltid lika gott men man blir ju sååå mätt.  Josse spelade gitarr vid köksbordet, hon är faktiskt riktigt duktig, och vi sjung med för fullt. Önskar man också kunde spela ett intrument men man för väl nöja sig med att ha en underbar sångröst ;-).

Det var allt för denna gången. Kanske blir lite snack med Alex idag, vem vet?

Ha det så gott, vi hörs.

Peter


comments powered by Disqus