hmmm, dagarna går

Posted by peter on Tuesday, January 22, 2008

Som sagt var, dagarna går… eller springer de? I vilket fall så går tiden med en rasande fart. Thomas fyller snart år och vi har inte fått iväg något kort, faaaaaaaaaaaaaaan inte igen…… Jaja, vad är väl ett kort på sin födelsedag 😉 mycket trevligare om brorsan ringer istället så man får tjôta.

Pappa har ju gått och blivit pensionär. Detta hände vid årsskiftet och det är han väl värd. Fast han jobbar några dar i veckan men det är väl skönt att kunna trappa ner succesivt. Snart är det dags för mamma också att trappa ner och vara hemma med farsan. Tänk att bara vara hemma med och ta det lugnt, lösa lite korsord och dricka kaffe med den man håller av.

Ja vad har hänt här hemma i Svedala då? Inte mycket faktiskt, vädret pendlar mellan plus två och plus sju grader så det är ju ingen vargavinter att tala om. Idag har det faktiskt varit lite kallare så vintern kanske kommer trots allt. Jo men vänte lite, idag var det lite spännande saker som hade hänt nere i Göteborg. Hörde på radion att de hade spärrat av på Kruthusgatan i morse för det hade varit bombhot eller något liknande. Tänkte inte så mycket mer på det men det visade sig att när jag kom till Centralen och skulle ta tricken bort till jobbet så gick den inte för hela Skånegatan var avstängd. Det var till at traska bort och när jag närmade mig polishuset så var det avspärrat överallt.

Idag har båda tjejerna varit hur gulliga som helst. In på pluskontot bara…. en stolt far 🙂

Det var allt för denna gång. Ha det där ute i cyberspace.

Vi hörs. Tjipp


comments powered by Disqus