En underbar söndag med solsken och allt.

Posted by peter on Sunday, January 27, 2008

Vaknade i morse vid nio tiden och ute var solen på väg att spricka igenom de gråa molnen. Det verkade som det skulle bli en fin dag idag och det var ju faktiskt vad väderprogosen förutspådde. Vid tio snåret sken solen på en klarblå himmel så jag och Erica stack ut med hunden på en härlig promenad i solskenet. Det var så man fick vårkänslor i det vackra vädret. Väl hemma var det på med snickarbyxorna och greja lite med huset.

Har precis varit nere och cyklat i hobbyrummet efter att sprungit en runda i Nolhagaparken, det känns riktigt bra. Hade bestämt tidigare idag att jag skulle cykla men när jag var ute med hunden, mötte jag massor av folk som sprang och då kom jag på den lysande iden att jag faktiskt kunde springa i det fina vädret. Sagt och gjort och nu känns det riktigt bra.

Jag hinner faktiskt inte skriva mer nu då jag skall ringa brorsan eftersom han fyller år idag. Han borde vara vaken nu eftersom klockan är 9 på morgonen. Han skulle hem till mor och far och sova över där. Hehe, vad gör man inte för att få banantårta på morgonen 😉

Tills nästa gång. Ha det så gott.


comments powered by Disqus