Imorgon åker Josse till USA

Posted by peter on Thursday, June 11, 2009

Puh, klockan är 11:a på kvällen och snart dags att gå och lägga sig. Josse har nästan packat klart nu och imorgon bitti åker vi till Landvetter för att vinka av henne. Vilken mocklis hon e som får åka till USA för att träffa farmor, farfar och Alexandra. Och vi får vi inte glömma Thomas, Quinn, Hannah, Sam också. Fy, jag vill också åka med….. jaja, det får väl bli nästa år.

Idag hade Josephine skolavslutning men vi var inte med på den utan firade henne hemma istället. Therez var här också så vi åt lite god mat och smaskig jordgubbstårta. Hon har varit riktigt duktig i skolan och verklig kämpat för att få bra betyg. Tänk vilka duktiga barn man har men det är klart, man vet ju vem de fått sina goda egenskaper ifrån 🙂

natti natti


comments powered by Disqus