Här händer det grejer……

Posted by peter on Thursday, February 12, 2009

Hallo allihopa, Peter is back 😉

Jag har uppdaterat bloggen till WordPress MU version 2.7, hoppas allt skall fungara ok. Jag har inte hittat några fel än så länge.

Passade även på att lägga till lite teman,  iNove, Atahualpa och Gear. När jag ändå var igång mig så installerade jag Farms 100 big ones theme pack , 100 goa teman på ett bräde. Så nu finns det att välja på.

Installerade även tre plugins för att förhoppningsvis förhindra spam. Installerade Farms comment spam pack som innehåller Simple Trackback Validation, Simple Spam Filter och Peter’s Custom Anti Spam Image Plugin.

Ha det bra så länge. Ja just det, jag är äntligen klar med förarbetet på duschen och badrummet, så nu är Håkan här och kaklar.

Tjipp


comments powered by Disqus