Snart Jul och man är ledig.

Posted by peter on Saturday, December 22, 2007

Äntligen helg och snart är det Jul. Ledig är man och idag 7:08 svensk tid vände det och går mot ljusare tider 🙂 Börjar faktiskt tycka det är jobbigt med den här mörka tiden på året, man kanske skulle fixa en enkelbiljett till CA, bara packa väskorna och ta med familjen och……. Eller så kan man ju börja träna också så man blir lite piggare och orkar mer, matchvikten är på dryga 80 nu (bara muskler). Köpte faktiskt en spinning cykel härom veckan som jag monterat ihop som står och väntar på mig nere i hobbyrummet.

Vad har man gjort idag då…? Inte mycket 😉 Monterade ihop lite möbler nere i gillestugan, var ute med hunden. Ja bara ta det lugnt helt enkelt, precis som man skall göra när man är ledig. Fick paket från USA idag 😉 Josse blev väldigt glad så det måste varit något hon väntat på och så var det M&M kulor med också. Jag som inte äter godis, he he.

En dag kvar, sedan är det Julafton och då skall vi äta gott och bara omgås. Jag längtar……


comments powered by Disqus