Josephine är framme.

Posted by peter on Saturday, June 13, 2009

I natt landade Josephine i Los Angeles och Farmor och Farfar var och hämtade henne. Alexandra hade också tagit sig ner till LA för att överraska henne och det gjorde hon verkligen. Quinn var självklart också där för att hälsa henne välkommen.

Planet lyfte från landvetter igår klockan 10:30 och flög ner till Schiphole i Amsterdam. Där bytte hon plan och flög sedan direkt till LA. Vi var lite oroliga när hon var ner i Amstardam för planet var tydligen försenat. När vi tittade på nätet stod det inget om det så man undrade väl lite om “är hon vid rätt incheckningsdisk?” Det visade sig som så att hon hade full koll på läget och de blev efter en stund påsläppta på planet. Hon ringde oss när hon satt på planet (självklart, innan det lyft ;-)) och talade om att hon var på. Då kände sig de oroliga föräldrarna mycket lugnare…… Nästa gång vi pratade med Josephine så satt hon i Alexandras bil och de var alla på väg ner till Yorba Linda. Var uppe tidigt i morse (som god pensionär) och då skypade vi med resten av ligan. De hade ätit och satt nu och kollade på tv. Fy vad vi önskar att vi var där….


comments powered by Disqus